Katuvisio valmisvalaisimilla

Korkeavuorenkadun visio valaisintoimittaja Sooni Oy: valmisvalaisinmallilla.

Yksi vastaus artikkeliin “Katuvisio valmisvalaisimilla”

  1. Hei, olipas mukava yllätys tämä Valonkatu-projekti. Juuri tällaista Helsinkimme mm. kaipaa, kaupunki on jopa tällä Design-alue Korkeavuorenkadulla aika pimeä iltaisin ja jouluvalojakin on aika niukasti alueella. Tuntuu, että Helsinki joulukaupunkina häviää kirkkaasti kaikille muille Euroopan pääkaupungeille. Me juuri tarvitsisimme pimeänä aikana valoja piristämään. Mm. koulupuistikko oli parisen vuotta sitten erittäin huonosti valaistu ja soittelin siitä valaistuksesta vastaavalle, ja me koiranomistajat olimme kovasti tyytyväisiä, kun puistoon saatiin kuin saatiinkin lisävalaistusta. En tiedä, onko tämä oikea kohde ihmetellä myös sitä, miksi esimerkiksi Espan puistikossa ei ole komeaa joulukuusta, samoin kuin voisi olla Design-museon edessä olevalla aukiolla. Stockmannin edessä on joka vuosi aivan onneton kuusenrääpäles. Suorastaan hävettää, kun vertaa mm. Viron, Latvian ja Liettuan keskustan mahtaviin kuusiin. Hesalaisia voisi vähän enemmän hemmotella valoilla, jouluvaloilla ja mukavilla yllätyksillä, siksikin tämä Valonkatu-projekti on aivan upea asia! Koska tämä toteutuu?

Kommentit on suljettu.